Drejtori i Përgjithshëm i Policisë, Rashit Qalaj, pret në takim Avokatin e Popullit, Hilmi Jashari

0

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, ka pritur sot në takim Avokatin e Popullit, Hilmi Jashari.

Në këtë takim është biseduar për avancimin e bashkëpunimit të ndërsjelltë mes dy institucioneve.

“Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z.Rashit Qalaj, priti në një takim zyrtar z. Hilmi Jashari Avokat i Popullit, me të cilin biseduan për avancimin e bashkëpunimit të ndërsjellët si dhe për çështjet me interes të të dy institucioneve”, thuhet në njoftimin e Policisë së Kosovës./04online.info