Tuesday, March 26, 2019

Ndikimi i reumatizmës tek kyçet e këmbëve, kurat natyrale dhe ushqimet e duhura

Reumatizma mund të prekë kyçet në të njëjtën mënyrë siç ndodh me gjymtyrët. Ajo shkakton mpirje, ënjtje dhe dhimbje.

Urdhëri i Gjykatës Themelore së Prizrenit më kundërligjori ne historinë e Drejtësisë ndaj Avokatëve!

Shkruan, avokat Gent GJINI Për skeptiket dhe për ata që po mundohen t’a arsyetojnë “Urdhërin”

”Ylli e Hana” klipi i Genc Prelvukajt që po pëlqehet shumë, mijëra shikime për...

Genc Prelvukaj e ka lansuar këngën e re me titull “Ylli e Hana”, të cilën e ka kompletuar edhe nga ana vizuale.