Wednesday, January 16, 2019

A e keni ditur se të thatin në lukth mund ta shëroni për 7...

Kjo recetë shërben edhe për shërimin e dizenterisë diarresë, kolerës, infeksionit të zorrës së verbër, transmeton gazeta Kosova Sot Online.

Njihuni me shenjat që tregojnë se vuani nga migrena

Përafërsisht 12 orë para sulmit të migrenës zakonisht lajmërohet shenjat e para, siç është dëshira për një ushqim, për shembull, çokollatë.

Kujdes kur konsumoni këto ushqime, ata mund t’ju prishin mëlçinë

Lista e ushqimeve që mund të mbrojnë ose dëmtojnë mëlçinë. Bollgur Ushqimet e pasura me fibër...

Dhimbja e thembrës, si ta trajtojmë

Fasciti plantar është shkaku më i zakonshëm i dhimbjeve në pjesën e poshtme të thembrës. Megjithëse studimet kanë treguar se nuk ka...

Ky ilaç i thjeshtë kuron hemorroidet tuaja në vetëm 20 minuta!

Hemorroidet janë një nga sëmundjet më të bezdisshme dhe të dhimbshme që mund të zhvilloni. Ato ndodhin në një zonë të pakëndshme...

Gratë me këtë sindromë, 35% më të rrezikuara të lindin fëmijë me autizëm

Gratë me sindromën e vezores policitike janë më të rrezikuara të lindin fëmijë me autizëm. Shkencëtarët kanë zbuluar se gratë me këtë...

Pse ndryshon forma e kërthizës te njerëzit

Kërthiza është në forma dhe madhësi të ndryshme tek njerëz të ndryshëm. Disa njerëz kanë kërthizë të dalë dhe disa të tjerë...

Çfarë duhet të bëni për qarkullim më të mirë të gjakut?

Qarkullimi i dobët i gjakut është një problem shumë më i madh, nga ajo që zakonisht ankohen personat e moshuar – duart...

Stresi emocional shkakton dëmtimin e zemrës, si dhe infarktin

Zemra e thyer mund të shkaktojë dëmtime të zemrës, si dhe sulm në zemër, tregon një studimi të ri. Kryesisht, kjo është...

Ushqimet që ndihmojnë shëndetin e syve

Një regjim i shëndetshëm ushqimor mundet të pakësojë rrezikun e sëmundjeve të syve. Ushqimi luan një rol të rëndësishëm në shëndetin e...