Tuesday, March 19, 2019

Çfarë ndodh me trupin nëse nuk hani bukë për 1 muaj, do të çuditeni...

Për ne shqiptarët buka është njëlloj si qershia mbi tortë, është ajo që i jep gjithçkaje. Në tryezë mund të kesh çdo...

Si ndikon varfëria në zhvillimin e hershëm të trurit?

Rritja në një familje më pak të begatë mund të ketë një ndikim negativ në tru, tregon një studim për ndikimin e...

Psikologët: Rregulli 3-minutësh që secili prind duhet ta ndjekë

Sa kohë shpenzoni me fëmijët tuaj pas punës? Praktikisht, kaloni rreth në orë për të gatuar darkë,dy orë të tjera me punët e...

Askush nuk ka faj për gjendjen tënde.Asgjë nuk mund të marrësh në jetë, nëse...

Është shumë i qartë kontributi yt në një marrëdhënie. Nëse ajo është në marrëdhënie shkëlqyer, do të thotë se ti po e...

Truqet më të fuqishme psikologjike që çdo njeri duhet t’i dijë

Nëse shpenzoni shumë kohë në internet, atëherë ju e dini se ka truqe për çdo gjë të mundshme. Madje, disa truqe mund...

5 gjërat që duhet të bëni çdo ditë për të mposhtur trishtimin e përkohshëm...

Sipas ekspertëve mundësia për t’u mbyllur në vetvete dhe të të krijohet një gjendje monotonie sidomos në fillim të muajit janar, pasi...

6 gjërat që nuk duhet të bëni pas ndarjes për tu hakmarrë

Kur ndahemi nga dikush që e kemi pasur shumë përzemër, në mendje na vijnë ide nga më të ndryshmet dhe kemi një...

5 gjërat e papritura që meshkujt i urrejnë në shtrat

Fjalët e tepërta– Ka një vijë shumë të hollë ndarëse, mes dëshirave të partnerit dhe fjalëve të tepërta dhe kjo vijë nuk...

Mos i hidhni lëvoret e portokajve, ja për çfarë mund t’i përdorni

Sa të jashtëzakonshëm janë portokajt? Ata ndoshta janë ndër frutat më të rekomanduar nga mjekët në këtë sezonë. Këto...

Ky është ushqimi numëri 1 për të rritur fuqinë seksuale

Qepa është një burim i shkëlqyer mineral dhe nuk ndihmon vetëm në rregullimin e sheqerit në gjak, por dhe në prodhimin e...