Tuesday, March 19, 2019

12 gjërat që i ndodhin trupit kur ndaloni të pini duhan

Ndonëse thuajse të gjithë njerëzit sot janë të vetëdijshëm për rreziqet që i sjell pirja e duhanit, vetëm në Amerikë rreth 38...

Doni të keni më pak dhimbje gjatë depilimit? Ndiqini këta hapa

Të gjitha vuajmë kur vjen puna tek depilimi. Ani se është një proces i vazhdueshëm ai sjell po të...

Çfarë duhet të bëni nëse harroni të dilni nga shtëpia pa hedhur anti-djersë

Njerëzit mbartin cilësi, për t’i cilat i mbajmë mend gjatë. Dikë mund ta identifikoni metra larg nga e ecura,...

Disa zakone të mëngjesit që ju bëjnë të fitoni peshë pa e kuptuar

A jeni ende në një dietë të rreptë, por nuk mund të humbni një gram të vetëm? Ka shumë...

Këto janë punët e shtëpisë që gratë duhet të shmangin gjatë shtatzënisë

Nëse jeni shtatzanë duhet të tregoni kujdes në lidhje me disa veprimtari të caktuara, duke përfshirë këtu edhe ato që kanë lidhje...

Këto janë arsyet përse duhet të hiqni dorë menjëherë nga kafeja me qumësht

Kafeja është një ndër pijet më të konsumuara në të gjithë botën dhe sidomos dhe ne vendin tonë. Disa...

Gjalpi i kakaos është përbërësi për të cilin ka nevojë lëkura

Gjalpi i kakaos është yndyra natyrale e nxjerrur nga bima e kakaos. Veç çokollatës së bardhë që përftohet nga...

Soda e bukës lehtëson fryrjen e barkut

Fryrja e barkut është ndjenjë mjaft e parehatshme me të cilën përballemi shpesh, në veçanti në mëngjes. Pasi të...

Si ndikon moti me shi në sjelljet e njerëzve

Ka shumë mënyra se si ndikon shiu në sjelljen e njerëzve. Pse niveli i krimeve bie kur qielli është i hapur? Sa...

Pesë produkte nga të cilat do hiqni dorë, pasi të zbuloni si janë bërë

Ndoshta, pasi të lexoni se si prodhohen disa produkte që ne propozojmë në këtë artikull, ju do të bëni pa to, ose...