Friday, March 22, 2019

Këto 3 maska mund t’i bëni në shtëpi, do shikoni ndryshimin në fytyrën tuaj!

Kafeina është një përbërës që ofron shumë përfitime për lëkurën. Është një stimulues i madh i qarkullimit të gjakut, ndihmon në rigjenerimin e qelizave dhe...

Sodë e bukës për flokë të shëndetshme

Soda e bukës është një produkt i zakonshëm që mund ta gjesh thuajse në të gjitha kuzhinat tona. Është shumë përdorimshme, ndaj mund të përdoret...

Nëse dini rregulla të kujdesit ndaj lëkurës ju do të keni lëkurë perfekte!

Lëkura është organi më i madh i gjithë trupit të njeriut. Në veçanti ne priremi ti kushtojmë rëndësi lëkurë së fytyrës, dhe ndonjëherë me...

A po dalloni shenjat e para të plakjes së lëkurës? Ja çfarë duhet të...

Procesi natyral i plakjes nuk mund të eliminohet, por sigurisht që mund të ndikojmë në ritmin dhe kohën e saj. Para se të filloni të...

Ja disa këshilla me rëndësi që të keni duar të bukura

Duart me lëkurë të thatë dhe të plasur nuk janë aspak të hijshme dhe tërheqëse. Gjatë dimrit, për shkak të temperaturave dhe erës, por edhe...

Kjo është pija që kthen flokët e thinjura në ngjyrën natyrale!

Kjo pije ka aftësinë për t’i kthyer flokët e thinjura në ngjyrën e tyre natyrale falë përbërësve të fuqishëm të cilët kanë...

Ja disa këshilla për kujdes ndaj lëkurës së thatë

Megjithatë, me disa këshilla që duhet t’i ndiqni në jetën e përditshme, ky nuk është problem aq i madh.

Konsumoni këtë frut për të luftuar plakjen

Ne e dimë se hormonet luajnë një rol të madh në plakjen e lëkurës dhe pamjes. Hurmat përmbajnë vitamina...

Zbuloni 5 elementët që ndikojnë pozitivisht në shëndetin e lëkurës tuaj

Produktet natyrale të bukurisë kanë gjithnjë efekt mjaft pozitiv në lëkurë. Por sipas faqes “Healthy-life” disa produkte natyrale garantojnë një lëkurë më...

Dobitë e përdorimit të mjaltit në lëkurën e trupit

PERFITIMET E MJALTIT NE LEKURE Mbrojtja Roli mbrojtës i mjaltit është shumë i madh, por së...