Buzët e çara trajtoni me këto produkte

0

Rreth 2/3 e popullsisë së rritur të botës vuajnë nga virusi qe shkakton çarjen e buzëve nga i ftohti.

Për fat të keq, sapo ky virus të futet në trup, nuk del – thjesht jeton në qelizat nervore.

Gjëja më e mirë është se tek shumica e njerëzve nuk shfaqen simptoma që shkakton nga ky virus, veç irritomi dhe çarjes së buzëve kur koha është më e ftohtë, transmeton Klan Kosova.

Megjithatë ka zgjidhje edhe për këtë: ekzistojnë disa produktet natyrore të cilat janë efektive dhe të thjeshta për t’u përdorur.