Sunday, May 20, 2018

Si ti mësoni fëmijëve vlerën e parasë?

Teksa një fëmijë rritet, interesimi ndaj parasë do të rritet po ashtu. Në moshën 5 vjeçare ju mund të filloni ti prezantoni paratë atyre...

6 lloje të dashurisë sipas grekëve të lashtë

Ka shumë rrugë të jetës. Por rruga më e gjatë është ajo për tek zemra. Nëse i rezistoni kësaj rruge, do të ju duhen...

Ku ka humbur dashuria?

Dashuria, një ndër ndjenjat më të bukura. Prezenca e saj kthen çdo moment të jetës sonë të mbushur me gëzim ose hidhërim. Kur ua...

Aseksualiteti, mungesa e tërheqjes seksuale: i tillë lind apo bëhesh?

Një individ i cili nuk përjeton tërheqje seksuale quhet aseksual ose “akull” duke ju referuar orientimit të tij seksual. Megjithatë aseksualiteti nuk është një...

Këmbët ju vijnë aromë të keqe? Ja si t’a eliminoni!

Ka shumë arsye pse këpucët mund të mbajnë aromë të keqe, nga djersitja e tepërt, përdorimi i vazhdueshëm në materialet e prodhimit apo mbajtja...

Çka duhet të bëni para se të arrini moshën 25 vjeçare?

25 gjëra për ti bërë para se ti bësh 25 vjet Shko në një festival të muzikës Shko të i shohësh grupet e tua të preferuara...

Ndiqni këto 5 këshilla të thjeshta që të jetoni më mirë

Jeta jonë ndikon gjithmonë në disponimin që kemi, në marrëdhëniet tona, suksesin profesional si dhe në pamjen tonë fizike. Prandaj, është e rëndësishme të...

”Ky zakon i përditshëm më bëri me kancer dhe gati e shkatërroi fytyrën time”,...

Ju mund të mendoni se pamja “e bronztë” në verë ju bën të dukeni të shëndetshëm, por e dini se kjo gjë mund të...

Fërkoni barkun me këtë përzierje vajrash për shtatë ditë dhe shikoni çfarë do të...

Deri tani kemi menduar se kemi një tru dhe ai është në kokën tonë, por prej shkencëtarëve po del që kemi edhe një tru...

5 shenja që dikush po bie në dashuri me ty

A mund të tregoni kur dikush po bie në dashuri me ty? Shumë njerëz mendojnë që e dinë, por shenjat jo gjithmonë vërehen. Ja...