Monday, November 19, 2018

Mytaheri foli shqip

Shkruan: Musa BUSHRANI   I hyri garës për të parin e Prizrenit, me shumë vetëbesim. Pa kurrfarë kompleksesh. I matur dhe i qetë. Si deputet kishte...

Pse nuk ndodhi ndryshimi i menjëhershëm në Prizren dhe si ndodhi të del prapë...

Shkruan: Adil MEMAJ   Udhëheqja në tre mandate, dhe mundësia që për 12 vjet me rehatu militantë, me ju kry punë njerëzve të ndryshëm, me shtru...

“Gratë, njëherë e përgjithmonë duhet me heqë dorë prej arit, dallamave, dimijave, e këtyre...

“Gratë, njëherë e përgjithmonë duhet me heqë dorë prej arit, dallamave, dimijave, e këtyre broçkullave tjera te zbukurimit. Secila grua duhet të dalë prej moçalit...

Ideatori i çlirimit të Prizrenit më 19 nëntor nga krimi dhe korrupsioni është Zafir...

Shkruan: Pranverim BERISHA     Për t'a çliruar një vend duhet strategji. Ideatori i çlirimit të Prizrenit më 19 nëntor nga krimi dhe korrupsioni është Zafir Berisha,...

“Rruga kah sinqeriteti është plot me gjemba”

Shkruan: Arta H. SOPAJ     Detyra më e vështirë në jetë është të jesh vetvetja. Të vendosësh ti për të ardhmen tënde dhe ndoshta për të...

Kandidatët tjerë ‘nën një pako’ apo Mytaher Haskuka?

Shkruan: Driton GASHI     Do të ju ftoja që përmes këtij shkrimi t’i hedhim një sy së bashku të nominuarve për kryetar të Prizrenit, mbi atë...

Letër e hapur për Ministrin e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë z.Arsim Bajrami!

Shkruan: Arianit BERISHA   I nderuar Ministër, Në cilësinë e kryetarit të Parlamentit Studentor të Universitetit "Ukshin Hoti" Prizren, po ju shkruaj për shqetësimin e madh që...

Kush do ta udhëheq Prizrenin?

Shkruan: Ramadan BARALIU     Këtë dilemë secili prej nesh e kemi në mendje këto ditë. Por një gjë sikur po e harrojmë. Kush e përcakton se...

Kriza e përfaqësimit në demokraci. Pse e themi këtë?

Shkruan: Nehat GASHI     Ndonëse të rinjtë janë zemra e shoqërisë, përfshirja e tyre në procesin e politikëbërjes është pothuajse e mangët. Numri i ulët i të...

Burrat shqiptarë janë të pamoralshëm dhe të frustruar seksualisht

Gjatë javëve të fundit presidentja e Koroacisë ishte nga figurat më të komentuara në botë, dhe në vendin tonë. Por disa kometntet si duket...