Një muaj paraburgim trafikantit të drogës në Prizren

0

Gjykata Themelore e Prizrenit, Departamenti i Krimeve të Rënda, duke vendosur sipas kërkesës së Prokurorisë Themelore të Prizrenit, ka caktuar masën e paraburgimit në kohë zgjatje prej një muaji ndaj të pandehurit me iniciale E.H. nga Prizreni, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale blerja, posedimi,shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikeve, substancave psikotrope dhe analoge, nga neni 273 para.1 i KPRK-së.

Më 3.11.2018, rreth orës 21:10 minuta, në Prizren, me rastin e kontrollit, zyrtarët policorë i gjejnë substanca narkotike ndërsa po ua shiste pandehurve me iniciale D.K. dhe E.K.