Kërkohen punëtorë në Prizren, njihuni me pozitat dhe kushtet e punës…

0

Pas gjashtë viteve të suksesshme dhe rritje të shpejtë, kërkojmë agjentë të motivuar për degën tonë në Prizren.
Preferohen agjentët me përvojë në fushën e “Call Center”. Të interesuarit duhet të kenë njohuri të mirë të gjuhës gjermane.
Ju ofrojmë pagë fikse për orë, plus Bonus, pagesë të saktë dhe me kohë.
Të interesuarit mund të aplikojnë direkt edhe në zyret tona në Prizren të cilat gjenden në rrugën ‘Edit Durham, Nr. 40, apo edhe nëpërmjet e-mailit: mtscenter1@gmail.com, ose duke telefonuar në këta numra të telefonit në WhatsApp: +383 49 822 934, ndërsa në Viber: +383 49 843 780.