Ramadan Memaj paraqitet si kryetar i Shoqatës se Qumështoreve të Kosovës, reagon kryetari Durmishaj

0

Gjatë ditës së djeshme në emisionin ora 7 të Klan Kosovës, doli lajmi që për masën mbrojtëse prej 10% të vendosur nga Qeveria e Kosovës, për produktet e importuara nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina, në emër të shoqatës si kryetar është paraqitur personi Ramadan Memaj i cili nuk përfaqëson shoqatën e qumështoreve të Kosovës (SHQK).
Gjithashtu në disa portalet duke filluar nga RTK LIVE etj në shkresat merret intervista nga z. Ramadan Memaj ku personi në fjalë paraqitet si kryetar i Shoqatës se Qumështoreve të Kosovës.

SHIQK bën të ditur se shoqata nuk thirret Shoqata e Qumështoreve të Kosovës (SHQK) por Shoqata e Industrisë së Qumështoreve të Kosovës (ShIQK),

Reagimi vjen nga kryetari i vërtetë i kësaj shoqatë Gani Durmishi.

Lexoni reagimin e plotë:

SHIQK-a ka adresë, numër të biznesit legjitim si dhe përfaqësues a po kryetar legjitim i Shoqatës së Industrisë së së Qumështoreve të Kosovës është Gani Drumishaj.

Unë si kryetar i SHIQK-së mund të iu ofrojë fakte mbi legjitimitetin tim dhe të kryesisë, të cilin askush nuk mund ta kontestojë, sepse janë të gjitha Qumështoret e licencuara të Kosovës, (90%).

Si dëshmi e keni të bashkëngjitur dokumentin /Vendimin/zyrtar të lëshuar nga departamenti për OJQ / Ministria e Administrimit Publikë i cili përcakton se Gani Drumishaj është kryetar i Shoqatës së Industrisë së Qumështoreve të Kosovës-ShIQK-së.

Prandaj ju lutemi ta keni parasysh qe në emër të Shoqatës i vetmi person zyrtar kryetar është personi Gani Drumishaj i zgjedhur nga shumica bordit të anëtarëve (qumështoreve).

Ju lusim që personave të tillë, jo kompetentë, të mos ju jepni hapësirë dhe të mos ftohen nga ju për prononcim në emër të sektorit përndryshe mund të ankohemi në organet e juaja më të larta. /Kosova.info/