Njeriu pa duar që me këmbë ushqen dhe vesh nënën e sëmurë

0

Një njëri pa duar ka prekur zemrat e miliona njerëzve pasi u pa duke u përkujdesur për nënë e tij të sëmurë pavarësisht nga aftësia e kufizuar e tij.

Për çdo ditë, Chen Cifang nga Kina përdorë këmbët e tij për të ushqyer nën e tij Lu Dongyu e cila është e sëmurë dhe nuk mundet të ushqehet vet.

Kështu, 29 vjecari gjithmonë sigurinë që ushqimi që ia jep nënës së saj të mos e djeg.

Po ashtu, ndihmon nënë e tij 68-vjeçare të pastrojë dhëmbët, fytyrën dhe lidhin flokët.

Ai thotë se sa i detyrohet nënës së tij, nuk mund t’ia kthejë asnjëherë, shkruan ‘Daily Mail’, transmeton Indeksonline përcjell 04 Online.

“Pa marrë parasysh se çfarë bëj për të tani, nuk mund t’ia kthej atë që i detyrohem dhe sa shumë e dua”, thotë Chen.

Njeriu i përkushtuar shton se ajo që bën ai nuk është asgjë e zakonshme, por detyra e një djalit që duhet të bëjë secili për nënë.

Ai thotë se është radha e tij të kujdeset për nënën e tij.