Hapet “KULLA Tradicionale” në ‘ABI Çarshia’, dyqani i vetëm me veshje dhe simbole kombëtare

0

Në ambientet e ‘ABI Çarshia’ sot është hapur lokali me veshje tradicionale, në të cilin do të mund t’i gjeni të gjitha llojet e veshjeve kombëtare dhe jo vetëm.

E quajtur ‘KULLA Tradicionale’, Prizrenit dhe secilit vizitor apo edhe turistë do t’i ofrojë të gjitha modelet e veshjeve kombëtare, simbole, piktura dhe gjësende të shumta e të ndryshme me karakter kombëtarë. Një dhe i vetëm në këtë lokacion, ku shijet nuk mungojnë, ndërsa zgjedhja do të mbetet e juaja.
Pasuroni shtëpitë tuaja, dhe secilin ambient me simbole të ndryshme kombëtare, ndërsa mund të bleni edhe veshjet kombëtare për secilën moshë e gjini. Shumë lirë e shumë mirë, zine hapin sepse koha ecën vet./04online.info