4 tretmanë natyralë për shërimin e flokëve të dëmtuar nga hidrogjeni peroksid

0

Në bazë të studimeve që janë bërë në ndikimin e hidrogjen peroksidit në cilësinë e flokut, është ardhur në përfundim se kjo substancë ndikon në strukturën e qimes së flokut.

Kjo natyrisht se e bën flokun më të prirë për t’u thyer dhe për t’u dehidruar, e kur floku e humbet volumin, shkëlqimin, atëherë nuk është e mirë as për sy për t’i shikuar. Natyrisht, floku, që është në një gjendje si kjo, ka nevojë për tretman dhe rigjallërim,kështu që këtu depërtojnë tretmanët e ndryshëm. Rezultate të shkëlqyeshme japin përbërësit natyralë, të cilët mund t’i aplikoni në shtëpi. Prandaj, në vijim ju sjellim katër tretmanë që flokun tuaj e shërojnë nga efekti i dëmshëm i hidrogjenit peroksid.