Loki këtë të premte publikon këngën e re “Prindërit”

0

Prindërit janë më të shenjtit tanë në jetë. Ata që kanë bërë gjithçka për ne. Dhe, dashuria jonë për ata mbetet e përhershme, mbi çdo gjë.

“Prindërit” është kënga më e re e këngëtarit të njohur, Lok Komoni, i cili pritet këtë të premte ta sjell për publikun.
04 Online ka mësuar se Loki do të sjell edhe një bashkëpunim këtë vit, përkatësisht me këngëtaren e mirënjohur nga Peja, Albina Kelmendi.
Gjithsesi, ne do t’i sjellim premierë të dy këngët e Lokit sapo ato të jenë gati për publikun./04online.info