Çavușoğlű në Tiranë: Të mbyllen institucionet antiturke, kërcënim tepër serioz për Shqipërinë

0

Ministri i Jashtëm i Turqisë Mevlűt Çavușoğlű dhe ministri i Jashtëm shqiptar, Ditmir Bushati ndodhen në një konferencë për median. Turqia premton ngritjen e shkollave të reja në Shqipëri.

Mevlűt Çavușoğlű: “Do të ngremë shkolla të reja në Shqipëri, do të ngremë nivelin e arsimit në Shqipëri. Nuk do të pranojmë vetëm studentë nga Shqipëria por dhe nga rajoni. Mbështesim kandidaturën e Shqipërisë në OSBE.

Presim që të mbyllen institucionet antiturke në Shqipëri. Kjo është pritshmëri e jona. Është një kërcënim tepër serioz për Shqipërinë, ata mund të bëjnë çdo gjë.