3 vite pa ish-ushtarin e UÇK-së, Ramadan Vorfaj

0

Sot bahen 3 vite nga ndarja jote me 17.10.2015.
Të kujtojmë me pijetetin më të lart ne ish bashk ushtarët e UÇK-së, Ramadan Vorfaj.
Sotë po na mungon neve shokve po i mungon familjes po i mungon Kosoves.
Më kujtohen ditët e para të viti 1998 kur u rreshtuam në UÇK-ishe shok mikë e gjithqka tjeter.

Por në emrin e të gjith atyre që punuam së bashku dhe që ishim të rreshtuar në UÇK, të kujtojmë në tre vjetorin e vdekjes suaj, të pa harruar kujtimet për ju,

I leht te qoft dheu i tokes Shqipare që e dashte aq shumë.
Të kujtojnë shokët e ne veqanti unë o i madhi Baca Ram do te mbetesh i veqant ne kujtimet e mija.

Shkruan:  Izet OSMANAJ