Doni të bleni shtëpi në Prizren, ja një mundësi e jashtëzakonshme…

0

Doni që të jetoni në lagjen më të qetë në Prizren, tani e keni një mundësi të jashtëzakonshme.

Afër Kullave shitet shtëpia e cila posedon 4 ari, oborr para e mbrapa dhe garazhdë.
Shtëpia posedon sistemin me nxemje qendrore, ndërsa në katin përdhesë është kjo renditje: Kuzhina, Bodrumi i madh, WC dhe shpajzi. Në katin hyrës është kjo renditje: Dhoma. Në katin e parë është kjo renditje: Sallon, kuzhinë, bano, WC dhe shpajzi. Kurse në kaditn e dytë janë dy dhoma, ndërsa në katin e tretë janë tri dhoma, një banjo dhe një WC.
Për më shumë mund të merrni informata edhe në këtë numër të telefonit: 043/995 – 555.