Mielli i misrit freskon fytyrën tuaj

0

Dy lugë të miellit të misrit përzihen me të bardhët e vezës dhe rrahen mirë.

Masa e fituar vihet në fytyrë të pastër dhe lihet të qëndrojë për 15-20 minuta. Masa e përtharë hiqet me leckë të pastër, pastaj lahet mirë fytyra, njëherë me ujë të nxehtë, pastaj me ujë të ftohtë. Lëkura e fytyrës do të bëhet e pastër dhe e freskët.