7 lagje, 5 rrugë, lokacioni te KFOR-i dhe sheshi ‘Lidhja’ nesër nuk do të kenë ujë për kaq orë…

0

Për shkak të problemeve elektrike nga ana e KEDS-it, KRU Hidroregjioni Jugor sh.a. Prizren njofton konsumatorët se me datën 12.10.2018 duke filluar nga ora 12:00 deri në ora 16:00, do të ketë mungesë të përkohshme të furnizimit me ujë në disa lagje të qytetit./04online.info