Forcohet Lëvizja VETËVENDOSJE! në Prizren

0

Agim Thaçi është bërë pjesë e Vetëvendosjes në Prizren.

Lajmin e anëtarësimit e ka dhënë lideri i VV-së, Albin Kurti

Postimi në Facebook
Në Prizren, bashkë me kryetarin e komunës, Mytaher Haskuka, mirëpritëm në VETËVENDOSJE!, z.Agim Thaqi.
Agimi ka mbaruar shkollën fillore “Fadil Hisari” dhe atë të mesme “Gjon Buzuku” në Prizren, kurse Fakultetin e Elektroteknikës, Dega Sistemet Elektro-Energjetike, në Universitetin e Prishtinës.

Nga viti 2001 deri në vitin 2007 ka punuar në ShMLP “11 Marsi” në Prizren si profesor i lëndëve profesionale, pastaj për tri vite në KEK si koordinator, më pas për një vit në ShMLP “Xhelal Hajda-Toni” në Rahovec si profesor i matematikës, si dhe në sektorin privat.

Anëtarësimi i Agimit në Lëvizje është fuqizim për organizatën tonë në Prizren si dhe për ekipin e profesionistëve tanë.