“G – Design” përkujdeset për ju që ta keni një shtëpi të bukur e të sigurtë (FOTO)

0

Shtëpia ndërtohet njëherë, ndërsa përzgjedhjet rreth ndërtimit të saj janë problemi kryesor dhe më sfidues për familjarët.

Shijet e ndryshme kanë bërë që njerëzit të fillojnë e përfundojnë një shtëpi me shumë propozime dhe shumë pak pajtime e kënaqshmëri. Që të mos i keni më këto probleme, tani ka një zgjidhje. Studio “G – Desig” përkujdeset për shijet tuaja, duke ju ofruar dizajne të ndryshme e alternative për një shtëpi të bukur ku të gjithë do të dilni të kënaqur. Modele nga më të ndryshmet, të gjitha nën përkudjesjen e arkitektit të njohur nga Prizreni, Gent Kolukaj, i cili me profesionalizmin e tij do të ju bënë që të ndiheni të kënaqur për tërë jetën.

Të gjithë të interesuarit mund ta kontaktojnë direkt edhe në këta numra të telefonit 044/725-663, 045/672-230.

Ju mund të lidheni  edhe me e faqen në instagram https://www.instagram.com/kolukajgent/, apo edhe në facebook https://web.facebook.com/Architecture-Home-Design-1431414317104252/. Mos hezito, realizo ëndërrën tënde!/04online.info