Deri në vitin 2020 ky do të jetë shkaktari kryesor për vdekje në të gjithë botën

0

Shumë sëmundje po shfaqen dhe shumë prej tyre nuk po arrijnë të shërohen, gjë që po shkakton vdekjen e shumë njerëzve në të gjithë botën.

Deri në vitin 2020, depresioni do të jetë një nga shkaqet kryesore të vdekjes dhe paaftësisë.

Sëmundja mendore është një faktor në shumicën e vetëvrasjeve dhe është shkaku më i zakonshëm i vdekjes për njerëzit e moshës 15-24 vjeç.