Kush e theu vazon? Përgjigjia mund të thotë shumë për personalitetin tuaj

0

Dega e psikologjisë që merret me personalitetin dhe variacionet e saj midis individëve quhet Psikologjia e Personalitetit. A keni menduar ndonjëherë pse dy persona me personalitete të ndryshme janë miq të ngushtë dhe pse dy njerëz me personalitete të ngjashme janë armiq të betuar?

Këtu në Shije, ne kemi një test për ty. Ajo çka duhet të bëni është ti përgjigjeni një pyetje të thjeshtë, pas shikimit të fotos.
Kush e ka thyer vazon?

Mbani mend që nuk ka përgjigje të saktë. Megjithatë, ju duhet të zgjidhni një dhe ne do t’ju tregojmë se çfarë thotë kjo për personalitetin tuaj.

Fëmija A
Fëmija A duket të jetë zgjedhja më e dukshme. Të tjerët po e shohin poshtë dhe ai e përkul kokën në pendim për veprimet e tij. Megjithatë, mund të jetë ai që merr fajin çdo herë. Ai mund të jetë njëriu i zakonshëm që të gjithë i tregojnë gishtat kurdo që ka mungesë provash. Ndoshta ai është thjesht i përulur dhe shpesh merr fajin për dikë tjetër. Bazuar në zgjedhjen tuaj, duket sikur ju shikoni detajet dhe jeni person përgjegjës. Jeni shumë të kujdesshëm me gjithçka dhe gjithkënd në mjedisin tuaj. Nëse keni zgjedhur një opsion tjetër, vazhdoni të lexoni.

Fëmija B
Opsioni tjetër është vajza B. Ajo duket si më e rritura e të gjithë fëmijëve dhe ndoshta kujdeset për vëllezërit e motrat e saj kur nëna e tyre është e zënë. Ajo është duke shikuar djalin A në një mënyrë që sigurohet se ai është fajtori. Ndoshta kjo është buzëqeshja e saj pas suksesit duke e bërë atë kokë turku. Nga ana tjetër, ka njerëz që mund të mendojnë se ajo po e sheh djalin me një sy ngushëllues dhe të kuptueshëm, duke buzëqeshur për të treguar dashuri.

Nëse e keni zgjedhur këtë opsion, ju jeni një person shumë i ndërgjegjshëm. Ju besoni në kuptimin e një personi përpara se ta gjykoni atë dhe kërkoni drejtësi. Ju nuk jeni tipi i personit që i largon miqtë e tij në telashe. Ju e kuptoni problemin e një personi së bashku me tuajin, i cili ju jep një arsyetim logjik dhe një kuptim të përbashkët për zgjidhjen e problemeve.

Vajza C
Fëmija C është më i fshehti prej të gjithëve. Ai ka një gjuhë të fshehtë trupore. Shikoni se si i mban duart në xhepat e tij sikur të përpiqet të fshehë emocionet. Duket sikur po mendon, “Huh! Vetëm ai është budalla aq sa ta bëjë këtë. ”

Nëse keni zgjedhur fëmijën C dhe mendoni se ai fsheh emocionet e tij si rrethanat që e favorizojnë atë, atëherë ju keni personalitetin e një udhëheqësi. Ju mund të njihni problemet e shkaktuara nga njerëzit, jo nga rrethanat. Kjo është arsyeja pse gjithmonë jeni të kujdesshëm me njerëzit rreth jush, edhe pse nuk e tregoni shpesh. Ju besoni në rrugën e udhëheqjes dhe për këtë arsye ju mbani mendime unike në pothuajse çdo temë.

Tani fajtori i vetëm i mundshëm është i fundit dhe ndoshta i riu në familje. Fëmija D

Fëmija D i afrohet nënës së saj duke na treguar se ajo ka shumë të ngjarë të ketë frikë nga vazoja e thyer dhe pasojat që do të vijnë nëse ajo është fajtorja. Ajo është e vetmja e veçuar nga nëna e saj që po e sheh vazon. Gjithkush tjetër po shikon vende të tjera.

Nga një këndvështrim psikologjik, zgjedhja e fëmijës D dëshmon se ju jeni një person i përgjegjshëm dhe i besueshëm. Kjo është një nga cilësitë që ju bën të suksesshëm në gjithçka që bëni në jetë. Çdo ditë ju përpiqeni të jeni një person më i mirë duke i mbajtur gabimet dhe mangësitë tuaja në mendjen tuaj. Ju i besoni lehtësisht të tjerëve dhe kjo është arsyeja pse jeni shumë i ndjeshëm, transmeton 04 Online.