Zhduket një person nga fshati Gurbardh, familja bënë apel tek qytetarët për ndihmë në gjetjen e tij (Foto)

0

Nga ora 8:00 e mëngjesit të ditës së djeshme familja Berisha nga Gurbardhi, nuk dinë asgjë për familjarin e tyre Muharrem Berisha, i cili kishte dal nga shtëpia e tij mëngjesin e djeshëm. Përmes një njoftimi familjaret e Muharremit kanë treguar se ai vuante nga shfaqja e harresës, andaj kanë kërkuar nga të gjithë bashkëvendasit e tyre dhe banorët e fshatrave përreth të ndihmojnë në kërkimin e familjarit të tyre.

Më poshtë njoftimi i plotë i familjes Berisha dhe numrat e kontaktit:
Njoftim.
Bashkfshatarë te nderuar në mengjesin e sotem në oren 08.00. Muharrem Smajl Berisha sipas informatave doli ne bjeshkë dhe nuk eshte kthyer ende ne shtepi familja jane te merakosur.(apel)Ne si fshat duhet te ndihemi te obliguar te dalim ne kërkim te tij tashme disa edhe jan ne kerkim..
Per qdo informat ju lutemi kontaktoni ne keta numra te telefonit.
044 229 759.
045 985 158.
Ju faleminderit