A dëshironi që shtëpia juaj të duket më e bukur, këtë u’a mundëson “Akoma – B”…(FOTO)

0
`

Rregullimi i shtëpisë brenda dhe jashtë është një sfidë për secilën familje. Nuk mjafton vetëm ndërtimi, por tashmë edhe izolimi, lyerja, fasadimi dhe ngjyrat.

Që shtëpia juaj të duket e sigurtë, e izoluar, me ngjyra të bukura apo edhe me dizajne të përzgjedhura nga shija juaj, ju duhet të përzgjidhni edhe kompaninë e qëlluar për kryerjen e punëve.
“Akoma – B” nga Budakova e Suharekës është e njohur për punën e mirë në fasada termoizoluese, suvatim, knauf, dekore dhe punë tjera përcjellëse të ndërlidhura me fasadat. “Akoma – B” tashmë është në tërë tregun kosovar, ndërsa rezultatet janë të mëdha. Me një ekip profesionist, kanë arritur që të përmbushin kërkesat e familjeve të ndryshme, e poashtu edhe të bizneseve. Si kompani kryejnë punët në objekte të vogla, të mesme dhe të larta, ndërsa garantojnë edhe për punën që bëjnë.
Të mirë, të lirë, të shpejt, profesional dhe shumë të sigurtë, prandaj përzgjidh “Akoma – B”, që shtëpia juaj të duket e bukur, që ju të ndiheni rehat, që ju të njëjtën punë të mos e bëni disa herë.
Shtëpi, lokale, banesa dhe objekte të larta, nuk ka rëndësi se cilën ju e keni, “Akoma – B” është në gjendje gatishmërie për të kryes secilën shpejt, saktë e sigurt. Për më shumë mund t’i kontaktoni edhe në këtë numër të telefonit, 044/622-413./04online.info/