Mësoni planet e këngëtarëve shqiptar përmes rubrikës ‘Çka ka tre’

0

n’ZOOM edhe këtë javë sjell rubrikën ‘Çka ka tre’.
Pjesë e kësaj rubrike janë këngëtarët të cilët janë aktivizuar për të punuar në projekte të reja, përcjell arbresh.info përcjell 04 Online.

Se cilat janë planet e tyre dhe kur mendojnë ti publikojnë këngët e kuptoni duke klikuar në link.
Emisioni n’ZOOM është prodhim i portalit arbresh.info me autore dhe moderatore Albina Zeneli.