Merkel habit të gjithë: Po, kam prejardhje shqiptare dhe jam krenare…

0

“Jam krenare për prejardhjen shqiptare”, shkruhet me shkronja të mëdha në kopertinën e revistës Gjermane.

Kancelarja  Angela Merkel ,ka habitur të gjithë ka folur edhe njëherë për prejardhjen e saj.
Ajo thekson se”Po, kam prejardhje shqiptare dhe jam krenare”.