Ndaluan simbolet shqiptare, por serbët harruan se shqiponjat vijnë nga lart

0

Ashtu sikur në vitin 2015, kur Serbia vendosi të mos pranonte flamuj dhe simbole kombëtare të shtetit shqiptarë, droni i famshëm me flamurin e Shqipërisë Etnike bëri që në Serbi të ndiheshin të provokuar.

Edhe sot, Serbia përballej me Zvicrën, por që në përbërje kishte 4 shqiptarë. Sikur të mos mjaftonte kjo, golat e fitores së Zvicrës erdhën pikërisht nga këmbët e dy prej tyre, Xhaka e Shaqiri që vendosën të festonin dhe me shqiponjën dy krenare.
Është e kotë t’i ndaloni shqiptarët, nëse gjithçka mbyllet për herën tjetër mos harroni që shqiponjat vijnë nga lart.