EKSKLUZIVE: Këta janë drejtorët e zgjedhur në shkollat fillore dhe të mesme në Prizren…

0
Foto: Ilustrim

Është bërë përzgjedhja e 13 drejtorëve të shkollave fillore të mesme të ulëta, tre drejtorëve të shkollave të mesme të larta dhe dy zëvendësdrejtorëve në shkollat fillore të mesme të ulëta në Prizren.

04 Online e ka siguruar listën e drejtorëve dhe zëvendësdrejtorëve të propozuar. Për më shumë ju ftojmë që t’i shikoni emrat e të përzgjedhurve në pozitat e drejtorëve dhe zëvendësdrejtorëve./04online.info/