“Mos i lini me shku në deti gratë dhe vajzat tuaja, nëse është nevoja rrihni edhe me bisht të sakicës”

0

Imami Muharem Ismaili në një prej ligjëratave të tij para xhematit, ka dhënë një deklaratë e cila është komentuar dhe shpërndarë më të madhe.

Në këtë deklaratë, ai u ka bërë thirrje burrave që t’i ndalin gratë dhe vajzat e tyre që të mos shkojnë në det.