Ramë Vataj: Me fat Bajramin!

0

Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj uron të gjithë besimtarët mysliman për festën e Fitër Bajramit, njëherësh pranim të agjërimit nga ana e Perëndisë.

Me këtë rast lutemi për paqe, shëndet dhe begati në familjet tuaja. Le të shërbej kjo ditë e shënuar që të bashkohemi dhe të ia zgjasim dorën njëri-tjetrit dhe të reflektojmë në detyrimet që kemi ndaj njëri-tjetrit dhe për shoqërinë në përgjithësi.
Me fat Bajramin!

Me respekt,
Prof. Dr. Ramë Vataj
Rektor në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren