Nisma Socialdemokrate në Prizren: Urime Fiter Bajramin, fat, mbarësi dhe begati në këtë ditë të shenjtë…

0

NISMA Socialdemokrate – DEGA në Prizren i uron besimtarët mysliman për festen e Fiter Bajramit, festë kjo e cila vjen pas muajit të shenjtë të Ramazanit, me urimin që të gjithë besimtarëve mysliman, Zoti t’ua pranon agjërimin dhe adhurimin për të!, thuhet në urimin Nismës Socialdemokrate.

“NISMA Socialdemokrate DEGA në Prizren, në këtë ditë të sakrificës, mirësisë dhe respektit për njëri tjetrin, uron të gjithë qytetarët e besimit mysliman për dashuri dhe mbarësi në jetë. Lutemi që përmes kësaj feste të përçojmë mesazhin e solidaritetit dhe respektit mes njerëzve, në mënyrë që bashkarisht të kemi mundësinë t’i japim vendit ato që i nevojiten.
“Urime Fiter Bajramin, fat, mbarësi dhe begati në këtë ditë të shenjtë””, thuhet në urimin e Nismës Socialdemokrate në Prizren./04online.info/