Jo vetëm aktore, por edhe këngëtare, shikoni sa ëmbël këndon Meleku

0

Seriali turk “Nëna” është seriali i cili rrëmbeu zemrat e kosovarëve. Kjo sigurisht për shkakë të temës delikate që trajton ky serial, shkruan ORAinfo përcjell 04 Online. Por, ajo që preki më së shumti zemrat e publikut është vajza e vogël “Melek”, e cila shpesh me vuajtjet e saj na bëri të qajmë.

Por, përmes disa pamjeve Meleku ka treguar se nuk është vetëm aktore por edhe këngëtare. Për ta parë dhe dëgjuar se si këndon ajo, shikoni videon më poshtë.