Harroni të gjithë, ky çift në maturë po ‘çmendin’ rrjetin, kaq bukur janë veshur…

0

Mbrëmja e maturës po konsumon më shumë energji se që kërkohet.

Të rinjtë janë dhënë pas pamjes për këtë mbrëmje dhe shumat që shpenzojnë shpesh kapi shifra marramendëse e të papranueshme.

Një maturante nga Mitrovica duket se fustani i saj i gjatë i ka hapur edhe pak problem, por jo vetëm asaj.
Shoku që zgjodhi për partner në mbrëmje u detyrua që fustanin e saj shumë të gjatë ta mbajë për t’i ndihmuar shoqes së tij.
Një moment i tillë është kapur derisa kanë kaluar nëpër qytet këta dy maturantë.