Ky maturant me frizuren e tij të veçantë i ka ‘deklasuar’ edhe shoqet e klasës…

0

Ndryshe është qëllimi i pamjes së mbrëmjes së maturës, e kjo nuk vlen vetëm për vajzat por edhe për djemtë.

Njëri nga maturantët e ka bërë një frizurë ndryshe nga të gjithë të tjerët.

Ai është bërë një ‘konkurent’ i denjë i shoqeve të tij me flokët e tij të gjata e të lidhura bistek.
Fotografitë e maturantave kanë ‘vërshuar’ rrjetet sociale dhe po marrin shumë vëmendje të bashkëmoshtarëve të tyre.

Djali nga Peja ka tërhequr shumë vëmendje për look-un e tij ndryshe por të veçantë.