Kjo është maturantja që u’a kaloj të gjithave me vello, e ‘çmendi’ edhe partnerin

0

Për shumë prej të rejave, fustanet e thjeshta që janë të përshtatshme me moshën e tyre, janë të dala mode tanimë.

E njëra nga maturantet e sivjetmë ka zgjdhur të jetë ndryshe dhe jashtë ‘rregullave’ që ka mbrëmja e maturës.
Ajo ka veshur një vello me ngjyrë rozë dhe shumë të fryrë.
E duket që edhe partneri i saj i mbrëmjes ka mbetur i habitur me fustanin ndryshe të kësaj maturante.
Ja si duket ajo./ORAvip/