Nuk mund ta besoni: Nëna e Leartës kopje identike e Shyherete Behlulit – Sa shumë ngjajnë…

0

Learta Jakupin, tashmë të gjithë thuajse e njohim. Ajo është e martuar me Kushtrimin, djalin e Shyhrete Behlulit. Learta dhe burri i saj kanë vëmendje të madhe mediale.

Por jo vetëm kaq, e pabesueshme është se sa ngjajnë mes vete Shyhrete Behluli dhe nëna e Leartës, Drita Jakupi, shkruan Gazeta NewBorn përcjell 04 Online.