Papritmas ndërron jetë Astrit Krasniqi

0

Sot, në moshën 32 vjeçare në Zvicërr, papritmas ndërroi jetë, ish futbollisti (portieri) i grupmoshave të reja të Lirisë, më pas junior dhe anëtar i ekipit të parë të Getoarit, dhe së fundi pjesë e KF Arbana.
Ka qenë mjaftë i talentuar, në kohën sa qe aktiv.
Ndërkohë, ai ka marrë pjesë në shumë evente të futbollit të vogël.Lajmi për vdekjen tij, ka pikëlluar familjen, por dhe ish bashkëlojtarët dhe sportistët tjerë, që e njohën ate./liriafc.com